Ir. J. Zuidam houdt Hoogewerff Lezing 2007

Ir. J. Zuidam houdt Hoogewerff Lezing 2007

De Hoogewerff Lezing 2007 zal worden gehouden door Ir. J. Zuidam, lid van de Raad van Bestuur van DSM, tijdens de tweede dag van het Nederlands Procestechnologie Symposium (NPS) op dinsdag 30 oktober 2007, 13.30 uur, in het congrescentrum Koningshof te Veldhoven.

Het bestuur van de Stichting Hoogewerff-Fonds heeft in het najaar van 2006 besloten om een jaarlijkse Hoogewerff Lezing (Hoogewerff Lecture) in te stellen welke onderdeel zal vormen van het jaarlijkse Nederlandse Procestechnologie Symposium (NPS). De Hoogewerff Lezing wordt gehouden door een prominente kandidaat die landelijke aandacht weet te trekken en die een inspirerende lezing kan verzorgen over een algemeen onderwerp dat raakt aan de procestechnologie, zoals over energiebeleid, opkomst China en India, rol van biomassa en vergelijkbare thema’s.

De eerste Hoogewerff Lezing zal worden gehouden door Ir. J. Zuidam, lid van de Raad van Bestuur van DSM. Ir. Zuidam was van 1993 tot 2003 lid van het bestuur van de Stichting Hoogewerff-Fonds. Hij vervult een groot aantal commissariaten en nevenfuncties, waaronder het voorzitterschap van de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI).

De Hoogewerff Lezing 2007 wordt gehouden tijdens het zevende Nederlandse Procestechnologie Symposium (zie programma NPS7) in het congrescentrum Koningshof te Veldhoven.

Plaats een reactie