Dr. J. van der Eijk houdt Hoogewerff Lezing 2008

Dr. J. van der Eijk houdt Hoogewerff Lezing 2008

De Hoogewerff Lezing 2008 zal worden gehouden door Dr. Jan van der Eijk, Group Chief Technology Officer bij Shell, tijdens het achtste Nederlandse Procestechnologie Symposium (NPS8) op 28-29 oktober 2008 in het congrescentrum Koningshof te Veldhoven.

Het bestuur van de Stichting Hoogewerff-Fonds heeft in 2006 de jaarlijkse Hoogewerff Lezing ingesteld. De Hoogewerff Lezing wordt gehouden door een prominente kandidaat die landelijke aandacht weet te trekken en die een inspirerende lezing kan verzorgen over een algemeen onderwerp dat raakt aan de procestechnologie, zoals over energiebeleid, opkomst China en India, rol van biomassa en vergelijkbare thema’s. De Hoogewerff Lezing vormt een vast onderdeel van het jaarlijkse Nederlandse Procestechnologie Symposium (NPS).

De tweede Hoogewerff Lezing wordt gehouden door Dr. Jan van der Eijk, Group Chief Technology Officer bij Shell, tijdens het achtste Nederlandse Procestechnologie Symposium (NPS8) in het congrescentrum Koningshof te Veldhoven. Het thema van NPS8 is “Towards a World Without Oil”.

De eerste Hoogewerff Lezing werd gehouden in 2007 door Ir. J. Zuidam, lid van de Raad van Bestuur van DSM, tijdens het zevende Nederlandse Procestechnologie Symposium (NPS7).

Plaats een reactie